Behandlingar

På TCM Rehab Center erbjuder vi undersökning och behandling.

Många människor lider av hälsoproblem som sjukvården inte kan åtgärda och de tvingas leva med dessa åkommor. Vi har därför öppnat en behandlingsmottagning inom Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) och tar emot dem som inte har kunnat få hjälp någon annanstans. Klienterna blir överraskade över det goda resultatet direkt efter behandlingen och mycket imponerade och fascinerade.
 
För att ta reda på den verkliga orsaken till ett hälsoproblem, görs en noggrann undersökning och en värdefull helhetsbehandling. Pu Guang använder sig av de fyra klassiska diagnostiseringsmetoderna inom kinesisk medicin (tungdiagnostik, pulsdiagnostik, utfrågning, lukta/lyssna), samt två unika urgamla diagnostiseringsmetoder: energidiagnostisering och handanalys.

Pu Guang använder inga läkemedel vid behandling. Istället kombinerar han TCM massage, TCM akupressur och gigongterapi. Klienterna blir nöjda och mycket imponerade och fascinerade.

En helhetsbehandling hos Pu Guang är en lång behandling och den innehåller alltid den kinesiska massagen (Tui Na), akupressur (som akupunktur fast utan nålar) och energibehandling. Vem som helst kan inte ge en sådan här behandling, det krävs lång utbildning, stor erfarenhet och en god energinivå.  

I bloggen kan du läsa mer om hans behandlingsresultat. Behandlingsrum på TCM Akademin


Kinesisk handdiagnostik