För företag

Friskvård

Vi har lång och stor erfarenhet av att hjälpa företag med förebyggande åtgärder för att hålla personalen frisk. 
 
Vi kan erbjuda företagsfriskvård av mycket hög kvalité.

  • Vi hjälper företags personal såväl individuellt som i grupp i förebyggande och rehabiliterande syfte, och skapar en harmonisk och trivsam arbetsmiljö.
  • Vi skräddarsyr olika program anpassade för olika företags önskemål.
  • Vi erbjuder medicinsk qigong, tai chi, avslappning, meditation, stresshantering samt individuella behandlingar och hälsokonsultationer.
  • Vi håller både föreläsningar med prova-på och kurser upplagda enligt önskemål.
 
Vår verksamhet finns i vackra lokaler i Härnösand men vi åker ofta ut till företag när det kommer till friskvård i grupp. 
 
Du som är en klok företagare/VD/personalchef vill säkert att dina anställda ska må bra och arbeta effektivt! Kontakta oss så hjälper vi dig med det! Vi hjälper personalen att må bra och minskar samtidigt kostnader för sjukfrånvaro för ert företag!
 
Om du har en arbetsgivare som är öppen för friskvård och om du och dina kollegor inte mår så bra på olika sätt: stress, trötthet, dålig sömn, har olika krämpor/åkommor etc. så kan ni få bästa tänkbara hjälp av oss! Be din arbetsgivare ta kontakt med oss eller kontakta oss direkt, så kan vi prata med arbetsgivaren. Vi kan förändra er situation till det bästa!