TCM Massageterapeut

1-årig utbildning till TCM Massageterapeut  

Denna lärorika yrkesutbildning på deltid vänder sig till såväl nybörjare som redan verksamma kroppsterapeuter, samt utgör ett värdefullt komplement till traditionell friskvård och sjukvård.

TCM massagen, massage enligt Traditional Chinese Medicine, har samma grundtanke och behandlingsprinciper som kinesisk örtmedicin, akupunktur, akupressur och qigongterapi därför utgör TCM massagen en viktig behandlingsmetod i kinesisk sjukvård även i modern tid.

Som enda skola i Sverige håller vi denna unika utbildning i TCM massage. Det finns ingen motsvarande utbildning i Sverige som kombinerar undervisning i kinesisk massage med djupgående kunskaper i kinesisk medicin. I utbildningen ingår analys, diagnostisering samt val av rätt massageteknik. Det är också viktigt att varje teknik utförs på rätt sätt. Detta är en komplett och heltäckande massageutbildning.

Till skillnad från övriga massagemetoder, inriktar TCM massage på att behandla hälsoproblem och sjukdomar.

Det finns många hälsoproblem där sjukvården bara kan erbjuda medicinering och där den kinesiska medicinens behandlingsmetoder faktiskt fungerar mycket bättre. Det är en enorm glädje att kunna hjälpa andra till en bättre hälsa utan att använda läkemedel, bara genom att använda sin kunskap och sina händer!

tcm-massage-terapeut-vt-2022.pdf

ansokningsblankett-2022-km-aku-qtu.pdf

Utbildningsstart: 20-22 maj 2022

För intresseanmälan: Skriv kurs du önskar gå i ämnesfältet och dina personuppgifter i meddelandefältet. 


(Lämna tom)