Behandling av bröstcancer med kinesisk medicin

I början av november reste en kvinna 30 mil till Härnösand för att delta i en helgkurs i medicinsk qigong. Hon hade två månader tidigare upptäckt att hon hade bröstcancer, och hon fick cellgiftsbehandling. Men för att stärka kroppens självläkande förmåga kom hon till Pu Guang och hans qigongkurs.

Under kursen släppte hon ut irritation, ilska och oro. Efter kursens slut, kände hon sig pigg, glad och lugn.

Några dagar efter kursen var hon på en ny läkarundersökning och då visade det sig att cancercellerna hade minskat. Både hon och läkaren blev förvånade och väldigt glada över detta.
Läkaren planerade att operera bort tumören i januari 2017. För att förbereda operationen fick hon av läkaren en spruta som skulle öka hennes vita blodkroppar. Men hon fick svåra biverkningar: sprängande huvudvärk, hjärtklappning, svettningar, sömnlöshet, trötthet samt ont i ländryggen och höften.

Hon var orolig och ringde till sjukhuset. De kunde inte göra något. Då ringde hon till Pu Guang för att få hjälp. Efter fem dagars fruktansvärt lidande reste hon åter 30 mil för att träffa Pu Guang.

Pu Guang gjorde en helhetsdiagnos och en behandling så att hela kroppen skulle balanseras. Tre timmar efter behandlingen släppte huvudvärken. Smärtorna i rygg och höft försvann också. Pulsen minskade från 91 slag per minut till 80. Hon sa att det kändes som om hon fått en ny kropp! Hon blev väldigt lättad och kände sig trygg, eftersom sprutbiverkningarna släppte.

Dagen efter Pu Guangs behandling skickade hon ett meddelande till honom: ”Tusen tack för behandlingen i går. Ville bara berätta att jag mår så mycket bättre. Har inte ont alls och känner mig pigg och glad.”

Två veckor efter Pu Guangs behandling var hon åter på sjukhuset för undersökning. Läkaren blev då förvånad över att cancerns storlek hade halverats.

Hon är säker på att detta beror på att hon tränar Qigong två gånger om dagen och att hon har fått behandling av Pu Guang. Detta stärker hennes kropps självläkande förmåga. Hon har bokat tid för ytterligare en behandling hos Pu Guang. Detta för att hjälpa kroppen att bli av med cancern och slippa operation.

Hon berättade att hon nu mår mycket bättre än innan hon fick cancer. Hon känner sig hoppfull inför en lycklig framtid.

Inom kinesisk medicin beror cancer på flera negativa faktorer. Dessa har en påverkan samtidigt som immunförsvaret blir sämre. Pu Guangs behandling syftar till att hitta och bli av med dessa negativa faktorer. Genom att återställa kroppens alla organfunktioner så bygger man upp immunförsvaret.

10 Jul 2019