Behandling av allergi med qigongterapi

En 12-årig flicka hade olika typer av allergier sedan hon var liten. Hon var allergisk mot många livsmedel, pollen, pälsdjur, parfym, m.m. Hon nös ofta, var svullen i hals och näsa, och det kliade i hennes ögon. Hon provade olika mediciner för att dämpa symptomen men det fanns ingen medicin som kunde hjälpa henne att bli av med dessa hälsoproblem. Varje år var hon tvungen att äta mediciner från februari till september för att klara sig mot olika sorters pollen. Hon blev väldigt begränsad i sina aktiviteter p.g.a. sina allergier.

När hon kom till Pu Guang diagnostiserade han henne enligt kinesisk medicin och behandlade henne med TCM massage. Efter att hon behandlats några gånger blev hon av med allergierna, och behöver inte längre använda mediciner. Hon blev alltså bra, med undantag av två dagar i maj då det plötsligt blev så varmt att pollen exploderade. Hon använde då allergimedicinen, dock bara halva dosen. Annars kan hon nu hälsa på kompisar och utan besvär leka med hund, katt och kanin helt fritt, även på gräs.

Flera personer har redan fått hjälp av Pu Guang och blivit av med sina allergiproblem. 

Allergier är ett symptom som visar att kroppen är i obalans. Pu Guangs behandling syftar på att hjälpa kroppen att balansera sig.

Hundratals kursdeltagare har blivit av med sin pollenallergi efter det att de börjat träna medicinsk Qigong med Pu Guang.

 

9 Jul 2019